March 25, 2023

Weapons en controllers in de aanslag, need straks om 19u gaat Name of Responsibility: Warzone 2.0 eindelijk reside. Als opwarmertje dropte Activision de launch trailer die – hoe kan het ook anders – boordevol actie zit.

Vandaag om 19u gaat de free-to-play battle royale shooter Warzone 2.0 eindelijk reside op PS5, Xbox Collection en PC. Je kan de sport nu al preloaden op alle platformen zodat je om 19u meteen kan gaan airdroppen. Als de servers niet tilt slaan door de drukte natuurlijk.

 

Samen Warzone 2.0 gaat ook seizoen 1 van de Trendy Warfare 2 multiplayer van begin. De rechtlijnigheid van de Battle Move ging alvast op de schop, zodat je nu zelf kan kiezen welke gadgets je eerst vrijspeelt. Daarnaast krijgen we nieuwe maps, verse wapens en operators.

Activision heeft current ook alle nieuwigheden van Warzone 2.0 en seizoen 1 van Trendy Warfare 2 onthuld. De gloednieuwe DMZ modus bijvoorbeeld die ook AI-soldaten op het slagveld dropt, een 2vs2 Gulag waarbij campers te maken krijgen met The Jailer  en veel meer.

You Might Be Interested In

See also  Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin LIVE: Start time, live stream, latest updates and results